Na strelišču v SC Gaj - Pragersko je Strelsko društvo Svečina dne 15.06.2019 izvedlo odprto regijsko prvenstvo v streljanju s pištolo 25m v članski kategoriji. Tekmovanja so se ob tekmovalcih iz Severne regije udeležili tudi iz Severovzhodne regije, kar je samemo tekmovanju dodalo tudi večjo vrednost. Skupaj je bilo štirinajst štartov.

 

Standard pištola člani

Zmagovalec tekmovanja s standard pištolo je Miroslav MOLEH (SD Juršinci) z rezultatom 511 krogov. Drugo mesto in srebrno medaljo je osvojil Stiven VOČANEC ( SD Kovinar Ormož) z rezultatom 502 kroga, bronasto medaljo pa Peter GOLOB ( SD Svečina) z rezultatom 469 krogov.

Ekipa SD Svečina ( Hlade Roman, Silvo Kostanjšek in Peter Golob) je nastreljala 1259 krogov.

 

Pištola središčni vžig člani

Z dokaj izenačenim rezultatom precizne stopnje (253 krogov) in hitrostrelne stopnje (260 krogov) je s skupnim rezultatom 513 krogov zmagal Peter GOLOB ( SD Svečina). Stiven VOČANEC (SD Kovinar Ormož) je tudi v tej disciplini osvojil drugo mesto z rezultatom 463 krogov (246; 217), tretje mesto pa je pripadlo društvenemu sotekmovalcu Žanu TOMAŽIČU z rezultatom 436 krogov (246; 190).

Attachments:
Download this file (201900615_0RP25m-Bilten.pdf)Odprto regijsko prvenstvo 25m-Bilten[15.06.2019]510 kB

 

SERIJSKA ZRAČNA PUŠKA ČLANI-CE

Po zelo tesnih rezultatih ekipna zmaga za SD Impol

Zadnja tekma zimske sezone z zračnim orožjem v naši regiji je 11.04.2019 na strelišče v Kidričevo privabilo 33 tekmovalcev in tekmovalk, ki so se pomerili s serijsko zračno puško v članski konkurenci.

Med članicami je z rezultatom 357 krogov zmagala Alenka BABIČ (SD Elektro), drugo mesto je osvojila z rezultatom 350 krogov Slava LUGARIČ (SD Impol) in tretje mesto Minka VIDOVIČ (SD Elektro) z rezultatom 328 krogov. Ekipo so sestavile tekmovalke SD Elektro Maribor.

V članski kategoriji je bilo napeto vse do zadnjega strela, saj sta se na prvih dveh mestih vseskozi menjavala najboljša Tenšek in Žigart. Na koncu je zlato medaljo in naslov regijskega prvaka obranil Mirko TENŠEK (SD Velka) z doseženim rezultatom 368 krogov. Srebrno medaljo je s krogom manj osvojil Leopold ŽIGART (SD Impol) in bronasto medaljo z rezultatom 365 krogov Rajmund CVETKO (SD Svečina).

Tudi v ekipni konkurenci je bilo na tesno, saj je bila razlika med prvimi štirimi ekipami le štiri kroge. Zmagovalci so z rezultatom 1074 krogov postali člani ekipe SD Impol Slovenska Bistrica. Drugo mesto z rezultatom 1072 krogov in več notranjih centrov je osvojila ekipa SD Svečina ter tretje mesto ekipa SD Trnovska vas.

 

 

VETERANI - VETERANKE ZRAČNA PIŠTOLA

Miroslav Moleh najboljši med veterani

Na strelišču Impola v Slov. Bistrici je bilo izvedeno regijsko prvenstvo za veterane. Ob udeležbi 20 tekmovalcev je regijski veteranski prvak postal Miroslav MOLEH (SD Juršinci) z zadetimi 189 krogi. Drugo mesto je osvojil Matevž MOHORKO (SD Kidričevo) z zadetimi 183 krogi, bronasto medaljo pa Silvo KOSTANJŠEK (SD Svečina) z zadetimi 177 krogi.

Ekipno so zmagali veterani SD Kidričevo z zadetimi 527 krogi, drugo mesto je osvojila ekipa SD Svečina s 510 krogi in tretje SD Impol Sl.Bistrica z zadetimi 497 krogi.

Med veterankami je nastopila Darinka MOJZER (SK Ptuj) in zadela 165 krogov.

 

VETERANI - VETERANKE ZRAČNA PUŠKA

Peter Golob in SD Svečina najboljši med veterani

 V okviru praznovanja obletnice ustanovitve SD FLV Hotinja vas je bilo dne 15.03.2019 regijsko prvenstvo veteranov in veterank organizirano na njihovem strelišču v Hočah.

Ob precejšnjem osipu veterank je tako nastopila samo Slava LUGARIČ (SD Impol) in zadela 177 krogov. V konkurenci veteranov je regijski prvak postal Peter GOLOB (SD Svečina) z rezultatom 185 krogov. Klubski sotekmovalec Rajmund CVETKO je z rezultatom 182 krogov osvojil drugo mesto in Milan OSOVNIKAR (SD Impol Sl.Bistrica) z rezultatom 179 krogov tretje mesto.

 

Ekipni regijski prvaki so veterani SD Svečina z zadetimi 545 krogi. Drugo mesto je osvojila ekipa SD FLV Hotinja vas z rezultatom 506 krogov in tretje mesto z rezultatom 501 krog SD Elektro Maribor.

 

 

SERIJSKA ZRAČNA PUŠKA

Mladi Rušani pobrali skoraj vse medalje

V Rušah je bilo 06.03.2019 izvedeno še zadnje regijsko prvenstvo na katerem so tekmovalci dosegali norme za državno prvenstvo. Tekmovali so tako v najmlajših kategorijah s serijsko zračno puško. V kategoriji cicibanov je prvo mesto osvojil Jan VUTE,drugo mesto Imram HAMZIĆ in tretje Alen TJUKAJEV vsi SD I.Pohorski bataljon Ruše. Navedeni so bili tudi v ekipi društva, ki je zmagalo z rezultatom 511 krogov, drugo mesto ekipno pa je osvojila SD Juršinci z rezultatom 410 krogov.

V konkurenci mlajših pionirjev so tako kot pri cicibanih vsa prva tri mesta pobrali tekmovalci SD I.Pohorski bataljon Ruše. Z rezultatom 180 krogov je zmagal Gal POTRČ, 175 krogov na drugem mestu je zadel Anže ŠULC, tretje mesto je osvojil Gašper IGLAR z rezultatom 173 krogov. Tudi ekipno je zmaga šla v Ruše z rezultatom 528 krogov. Drugo mesto je dosegla ekipa SD Trap Vitomarci z rezultatom 485 krogov, ter tretje SD Juršinci s 472 krogi.

Med mlajšimi pionirkami je 172 krogov zadela Vita JAKŠE, SD I.Pohorski bataljon Ruše.

Raj Matija ROMIH iz SD Elektro Maribor je zmagal med pionirji z rezultatom 168 krogov. Drugo mesto je osvojil Alex KAUČEVIČ (SD Kidričevo) in tretje Jurij HROVAT (SD Impol).

V konkurenci pionirk je regijska prvakinja postala Iza VERTNIK iz SD FLV Hotinja vas. Drugo mesto je osvojila Špela VIČAR iz SD Svečina in tretje Vanesa KNUPLEŽ iz SD FLV Hotinja vas. Ekipno so nastopile pionirke SD FLV Hotinja vas.

 

 

ZRAČNA PIŠTOLA

Stojak pri članih ni dovolil presenečenja

V članski kategoriji so se tekmovalci 02.03.19 pomerili na strelišču v Rušah. Sašo STOJAK kljub zadnji slabši seriji ni dovolil, da bi se mu ostali tekmovalci približali, ter prepričljivo osvojil naslov regijskega prvaka z doseženimi 568 krogi. Drugo mesto je osvojil njegov klubski kolega Matija POTOČNIK z rezultatom 563 krogov, bronasto medaljo pa je osvojil Ludvik PŠAJD (SD Juršinci) z rezultatom 561 krogov. Ekipno so zmagali člani SK Ptuj z rezultatom 1670 krogov, drugo mesto ekipa SD Juršinci z rezultatom 1642 krogov, na tretje mesto pa se je uvrstila ekipa SD Svečina z rezultatom 1580 krogov.

 

Aktualna državna prvakinja na RP tretja

Članice in ostale mlajše kategorije so se pomerile na Ptuju dne 1.3.19, kjer so domačinke ekipno osvojile prvo mesto z rezultatom 1628 krogov. V posamezni razvrstitvi je prepričljivo zmagala Majda RAUŠL (SK Ptuj) z rezultatom 570 krogov pred Sabino SULJIČ (SD I.Pohorski bataljon Ruše), ki je zadela 546 krogov. Presenetljiva lanska zmagovalka finala na državnem prvenstvu Mateja PEŠAKOVIČ (SK Ptuj) je z rezultatom 543 krogov osvojila tretje mesto.

 

V konkurenci mladincev so si medalje razdelili Rok BEZJAK zlato, Valentin LUŽEVIČ (oba SK Ptuj) srebro in bron Tijan VEINGERL (SD Policist). Mladinka Svjetlana PETKOVIČ (SD Policist) je zadela 521 krogov in izpolnila normo za DP. Kadeti s pištolo SK Ptuj Gregor KOLARIČ, Marcel KRAJNC in Klemen VIDOVIČ so si medalje razdelili v tem vrstnem redu, ekipno pa so zadeli skupaj 1003 kroge. Tudi kadetinji sta izpolnili normo, zmagala je Mihaela ŠATAN (SD Policist), srebrno medaljo pa je osvojila Lana DROBNAK (SK Ptuj).

 

 

ZRAČNA PUŠKA

Benjamin Jodl regijski članski prvak

V konkurenci članov je z rezultatom 617,0 kroga regijski prvak postal Benjamin JODL, srebrno medaljo je osvojil Simon POTRČ (oba SD I.Pohorski bataljon Ruše) z rezultatom 613,0 kroga, na tretje mesto pa se je uvrstil Siniša BRKIČ (SD Elektro Maribor) z rezultatom 605,3 kroga. Ekipni rezultat 1824,1 kroga in s tem doseženo normo za DP ima ekipa SD I.Pohorski bataljon Ruše (Potrč, Podlesnik, Jodl).

 

Vse članice SD FLV Hotinja vas z normo za DP

Le pet članic se je pomerilo na regijskem prvenstvu, od tega je štirim uspelo doseči normo za DP. Kljub današnji odsotnosti četrte tekmovalke SD FLV Razborškove, katera ima normo že iz 4.turnirja DL bodo tako na DP lahko nastopile vse štiri članice tega društva. Današnja zmaga pa je šla trenutno četrtouvrščeni v 1.B državni ligi Klavdiji PUFIČ (SD FLV Hotinja vas) z rezultatom 613,3 kroga. Iz istega društva prihaja drugouvrščena Tina GRABNAR, katera je brez drugih tekmovanj v tem letu in minimalnega treninga, vendar z izkušnjami preteklih let dosegla rezultat 594,4 kroga. Bronasto medaljo je osvojila Urška KREMPL (SD I.pohorski bataljon Ruše) z doseženim rezultatom 594,3 kroga. Ekipni rezultat 1791,3 kroga imajo tekmovalke SD FLV Hotinja vas (Grambar, Sreš, Pufič).

 

Mladinci - Mladinke

V konkurenci mladincev je bila pričakovana zmaga Patrika JAKOPIČEK (SD I.pohorski bataljon Ruše), dosegel pa je 606,1 kroga. Ivo ZIMET CICMANOVIČ (SD Kidričevo) je z rezultatom 602,8 kroga osvojil drugo mesto in Mark BERDNIK (SD Impol ) z rezultatom 589,5 kroga tretje mesto. Ekipa SD Kidričevo (Cicmanovič, Soto in Vuk) so z rezultatom 1757,3 izpolnili normo za nastop na DP.

V konkurenci mladink je bila izmed dveh klubskih kolegic Klaro OSRAJNIK in Urško HRAŠOVEC uspešnejša slednja in osvojila naslov regijske prvakinje.

 

Kadeti - Kadetinje

Med kadetinjami je bila najboljša mlada tekmovalka Zala JUNGER (SD I.Pohorski bataljon Ruše), ki je zadela 395,7 kroga in s tem osvojila zlato medaljo. Drugo mesto je z rezultatom 356,9 kroga osvojila Zoja ŠPRAH (SD Kidričevo) in tretje z rezultatom 332,5 kroga Špela VIČAR (SD Svečina).

Jan PINTER (SD Impol) je bil najbioljši med kadeti z rezultatom 387,9 kroga, srebrno medaljo je osvojil r doseženim rezultatom 375,5 kroga Tadej KAMENŠEK (SD Kidričevo) in bronasto medaljo Enej EKART (SD FLV Hotinja vas) z rezultatom 316,6 kroga.

 

 

Attachments:
Download this file (RP_ZO_2019.pdf)Regijsko prvenstvo zračno orožje 2019[11.04.2019]2613 kB

09.04.2019 Kidričevo, pionirji, ml.pionirji, cicibani

Pri najmlajših največ uspeha za SD I.Pohorski bataljon Ruše

V Kidričevem je bil izveden dodatni šesti turnir regijske lige za najmlajše tekmovalce v regiji s serijsko zračno puško. V kategoriji pionirjev je bil najboljši Jurij HROVAT (SD Impol Sl. Bistrica), med pionirkami pa Iza VERTNIK (SD FLV Hotinja vas). Gal POTRČ iz SD I.Pohorski bataljon Ruše je bil tudi tokrat najuspešnejši med ml. pionirji, iz istega društva pa v konkurenci cicibanov Gašper IGLAR. V tej konkurenci je ekipa SD I.Pohorski bataljon I bila uspešnejša od ekipe II istega društva, tretje mesto je osvojila ekipa II SD Trap Vitomarci.

Za skupne uvrstitve po vseh šestih turnirjih sta priznanja podeljevala član predsedstva SZS Gregor Kmetec in predsednica športne zveze Kidričevo Simona Gaiser.

Cicibani-ke: 1.m Jan Vute (1PB) 827 krogov; 2.m Gašper Iglar (1PB) 823 krogov; 3.m Tomaž Vršič (TVI) 779 krogov;

Ml.pionirji-ke: 1.m Gal Potrč (1PB) 911 krogov; Anže Šulc (1PB) 870 krogov; 3.m Nejc Vršič (TVI) 846 krogov;

Ekipno ml.pionirji in cicibani: 1.m SD I.Pohorski bataljion Ruše I 3083 krogov; 2.m SD Trap Vitomarci I 2763 krogov; 3.m SD I.Pohorski bataljon II 2698 kr.;

Pionirke: 1.m Iza Vertnik (FLV) 790 krogov; 2.m Katja Žitnik Slatinšek (FLV) 604 krogi; 3.m Vanesa Knuplež (FLV) 598 krogov;

Pionirji: Jurij Hrovat (ISB) 830 krogov; 2.m Matija Romih Raj (EMA) 813 krogov; 3.m Aleks Kaučevič (KID)  806 krogov;

Ekipno pionirji/ke: 1.m SD FLV Hotinja vas 2193 krogi; 2.m SD Kidričevo 1997 krogov; 3.m SD Juršinci 1295 krogov;

 

27.03.2019 Kidričevo, zračna pištola

Zmagovalci lige SK Ptuj ekipno in Majda Raušl posamezno

 Na strelišču v Kidričevem se je izvedel zadnji turnir regijske lige z zračno pištolo. Nastopilo je 43 tekmovalcev, najvišji rezultat 379 krogov je dosegla Majda RAUŠL (SK Ptuj). Ludvik PŠAJD ml. je zadel 375 krogov in David KEKEC (oba SD Juršinci) 369 krogov. Ekipno so bili najuspešnejši tekmovalci SK Ptuj z zadetimi 1111 krogi, sledijo SD Juršinci s 1102 krogi in SD Impol Slovenska Bistrica s 1055 krogi.

V skupni razvrstitvi sezone 2018-2019 je zmagala Majda Raušl s 1504 krogi pred Zllatkom Kostanjevcem (oba SK Ptuj) z zadetimi 1482 krogi. Tretje mesto in bronasto medaljo je osvojil Ludvik Pšajd ml. (SD Juršinci) s skupnim številom 1476 upoštevanih krogov.

Ekipno so bili najboljši strelci-ke SK Ptuj s prepričljivim vodstvom in zbranimi 5596 krogi. Na drugo mesto se je uvrstila ekipa SD Juršinci s 5469 krogi in na tretje mesto ekipa SD Impol Slovenska Bistrica s 5281 krogi.

 

Miroslav Moleh in SD Svečina najboljši med veterani

V konkurenci veteranov je v zadnjem krogu regijske lige najvišji rezultat 180 krogov dosegel Miroslav MOLEH (SD Juršinci). S 179 zadetimi krogi je drugi rezultat imel Anton KOLAR (SD Impol) in tretjega Stanislav GOLC (SD Kidričevo) z zadetimi 178 krogi. Ekipno so 518 krogov zadeli tekmovalci SD Kidričevo, s 515 krogi sledi ekipa veteranov SD Juršinci in na tretjem mestu SD Svečina z zadetimi 502 krogi.

V skupni razvrstitvi sezone je največ, 2600 krogov dosegla ekipa veteranov SD Svečina in tako osvojila pokal za prvo mesto. Drugo mesto je s 2594 krogi osvojila ekipa SD Juršinci in tretje SD Kidričevo z zadetimi 2552 krogi. V posamezni razvrstitvi je zlato medaljo osvojil Miroslav Moleh (SD Juršinci), s skupno upoštevanimi 728 krogi. Drugo mesto je osvojil Peter Golob (SD Svečina) s 721 krogi in tretje mesto Matevž Mohorko (SD Kidričevo) s 714 krogi.

 

 

19.03.2019 Hoče, pionirji serijska zračna puška

Po krajšem premoru izvajanja regijskih lig zaradi izvedbe regijskih prvenstev so peti krog nadaljevali mlajši pionirji/ke, ciciban/ke ter pionirji/ke. Pred njimi je sicer še en turnir, medtem ko ostali zaključijo s petim turnirjem. Zadnje tekmovanje in podelitev pokalov bo z zračno pištolo 26.3.19.

V konkurenci cicibanov je zmagal Imram HAMZIČ pred Janom VUTE in Gašperjem IGLARJEM, vsi SD I.Pohorski bataljon Ruše I. Ekipno prvo mesto je osvojila SD I.Pohorski bataljon II, sledi ekipa SD Trap Vitomarci in prva ekipa iz Ruš.V skupni razvrstitvi vodi Vute sledita mu Hauser in Rajtmajer.

Gal POTRČ je z rezultatom 183 krogov ponovno zmagal med ml.pionirji, Anže ŠULC (oba SD I.Pohorski bataljin Ruše) je bil drugi in Milan KVAS iz Juršincev tretji. V skupni razvrstitvi vodi Potrč, pred Šulcem in Vršičem.

Valter DRAŠLER iz Juršincev je bil najboljši med pionirji, sledita mu Jurij HROVAT (SD Impol) in Raj Matija ROMIH (SD Elektro). Med pionirkami je bila najboljša Iza VERTNIK pred Katjo ŽITNIK SLATINŠEK in Vaneso KNUPLEŽ (vse SD FLV). Ekipno so bile najboljše pionirke SD FLV. V skupni razvrstitvi je v vodstvu med pionirji Hrovat, sledi Drašler in Romih, med pionirkami pa vodi Vertnikova pred Žitnikovo in Knupleževo. Ekipno vodstvo so prevzeli pionirji iz FLV.

 

 

27.02.2019 Kidričevo serijska zračna puška veterani

Končni zmagovalec lige znan po komaj četrtem kriteriju razvrščanja

V Kidričevem je bil zadnji turnir za veterane s serijsko zračno puško. Tokrat je presenetil z visokim rezultatom 186 krogov Valter OSANIČ (SD Elektro Maribor), saj je do sedaj imel najvišji rezultat kar petnajst krogov manj. Drugi rezultat 185 krogov je dosegel Jože MAJHENIČ  in tretjega 182 krogov Peter GOLOB (oba SD Svečina). Peta zaporedna ekipna zmaga je šla veteranom SD Svečina z doseženim rezultatom 546 krogov. Drugi rezultat 514 krogov je dosegla ekipa SD Impol Sl.Bistrica in tretjega SD FLV Hotinja vas 513 krogov.

V končni skupni razvrstitvi pa v regijski ligi še nismo imeli tako izenačenega rezultata za zmagovalca, saj je do sedaj bil samo kakšen krog razlike, tokrat pa je bilo potrebno upoštevati več dejavnikov. Zmagovalec lige je postal Jože MAJHENIČ (SD Svečina), kateri je imel s klubskim sotekmovalcem Petrom GOLOBOM enak končni rezultat 728 krogov. Obema se je upošteval tudi enak odbitek najslabšega rezultata, enako sta imela število doseženih krogov na vseh ligah, torej je odločal rezultat zadnjega turnirja. Doseženih 185 krogov proti 182 je šlo v prid Majheniča, kateri je tako zmagovalec lige, drugo mesto pa je osvojil Golob. S 726 krogi je tretje mesto osvojil Ivan KOPŠE (SD FLV Hotinja vas). V ekipni razvrstitvi je s petimi zmagami pripadlo prvo mesto ekipi veteranov SD Svečina s skupno doseženimi 2707 krogi. Drugo mesto je osvojila ekipa veteranov SD Impol Slovenska Bistrica z rezultatom 2598 krogov. Tretji skupni rezultat lige 2538 krogov pa sta imeli ekipi SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas in ekipa veterank SD Elektro Maribor. Ob upoštevanju več skupnih boljših uvrstitev (točk) in boljšega rezultata na zadnji tekmi je tako skupno tretje mesto pripadlo ekipi SD FLV Hotinja vas.

 

 

12.02.2019 Kidričevo, standard zračna puška

Simon Potrč s pičlo prednostjo zmagovalec lige

Zadnji krog regijske lige s standard puško je bil odločilen za kar nekaj tekmovalcev, saj so se borili za skupne medalje, razlika med njimi pa ni bila velika. Simon POTRČ je zadel 410,2 kroga, njegov najbližji zasledovalec Benjamin JODL pa precej manj ter z rezultatom 406,0 kroga dosegel drugo mesto, 399,1 kroga pa je bil tretji rezultat Patrika JAKOPIČEK (vsi SD I.Pohorski bataljon Ruše). V skupni razvrstitvi sezone je tako s 1641,1 kroga zmagal Simon Potrč, le 1,1 kroga manj je dosegel Benjamin Jodl (oba 1PB), tretje mesto pa je osvojil Siniša Brkič (EMA) z rezultatom 1610,9 kroga.

V ekipni razvrstitvi so na zadnjem turnirju zmagali člani ekipe I iz Ruš z zadetimi 1215,3 krogi, sledi SD Kidričevo s 1187,6 krogi in ekipa II 1.Pohorskega bataljona Ruše s 1174,7 kroga. Prepričljivo je skupno prvo mesto pripadlo ekipi SD I.Pohorski bataljon I z rezultatom 6099,3 kroga, Elektro Maribor je z rezultatom 5902,0 kroga osvojil drugo mesto, tretje pa ekipa SD Kidričevo z rezultatom 5830,3 kroga.

Tokratno tekmovanje smo v regijski ligi prvikrat lahko spremljali v "živo", saj so bili sicer samo rezultati predvajani preko omrežja Facebook. Do naslednjih tekmovanj bomo tehniko nadgradili ter postregli tudi s prenosom slike.

 

07.02.2019 Kidričevo, serijska zračna puška člani

Ekipa SD Svečina in Franc Kurnik prvi zmagovalci zaključnega turnirja

Na strelišču v Kidričevem je bil izveden peti turnir regijske lige s serijsko zračno puško za člane-članice, kar je pomenilo tudi prvo zaključno dejanje turnirja lige, ki se izvaja od jeseni. Na zadnjem turnirju je največ, 374 krogov zadel Franc KURNIK, sledi Danilo HUBER (oba SD Benediški vrh) s 368 krogi, tretji rezultat 367 krogov pa je dosegel Rajmund CVETKO (SD Svečina). Ekipno so bili najuspešnejši strelci SD Benediški vrh s 1100 krogi, sledi SD Svečina s 1074 krogi in SD Impol s 1060 krogi.

 

V skupni razvrstitve te sezone so ekipni zmagovalci člani SD Svečina z zadetimi 5414 krogi. Na drugem mestu so z rezultatom 5378 zadetimi krogi strelci SD Impol Slovenska Bistrica in na tretjem s 5230 krogi SD FLV Hotinja vas.

Posamezno je zmagal z rezultatom 1469 krogov Franc KURNIK (SD Benediški vrh), Peter GOLOB (SD Svečina) je z rezultatom 1464 krogov osvojil drugo mesto, le s krogom manj pa je tretje mesto osvojil Rajmund CVETKO (SD Svečina).

Attachments:
Download this file (20190207_serijska5.pdf)5. turnir serijska zračna puška člani[07.02.2019 Kidričevo]393 kB
Download this file (20190212_standard5.pdf)5.turnir zračna puška[12.02.2019 Kidričevo]298 kB
Download this file (20190227_veteranipuska5.pdf)5.turnir zračna puška veterani[27.02.19 Kidričevo]327 kB
Download this file (20190319_pionirji5.pdf)5.turnir serijska puška pionirji[19.03.2019 Hoče]746 kB
Download this file (20190326_pistola5.pdf)5. turnir zračna pištola[26.03.2019 Kidričevo]406 kB
Download this file (20190326_veterani_pistola5.pdf)5. turnir zračna pištola veterani[26.03.2019 Kidričevo]285 kB
Download this file (20190409_pionirji6.pdf)6. turnir serijska puška pionirji[09.04.2019 Kidričevo]537 kB
Joomla templates by a4joomla